Vi är Butik & E-handlares förlängda arm .

Vi är Butik & E-handlares förlängda arm .

Se oss som er förlängda arm och sista pusselbiten för att erbjuda era kunder en komplett köpupplevelse där kunden enkelt kan boka installation,  reparation,  reservdelar,  montering och mycket mera.  Enkelt och smidigt via vårt system.  

Ni får ett ramavtalspris av oss och bestämmer själv vilka priser och villkor som gäller.  Detta för att enkelt maximera era intäkter och samtidigt utöka servicen till slutkund. Tex kan installation ingå om man överstiger ett särskilt belopp. 

sköter resten,  all personal innehar alla behörigheter och försäkringar för uppdraget. 

Bolokal gör det enkelt för dig som driver ehandel eller fysiskt butik att erbjuda era kunder som antingen behöver service eller hjälp med trasig produkt eller hjälp med installation, montering eller annan extra service tjänst i vissa orter. Vi kan aningen komma och representera er dvs  vår personal har på sig arbetskläder med era loggar,  är det mycket uppdrag kan även en bil med ert företagsnamn och budskap tas fram. Alternativt anlitar ni oss som en direkt underleverantör och då representerar vår personal bolokal som underleverantör och samarbetspartners. 

Vi växer och har som mål att inom kort kunna erbjuda rikstäckande service.