Städfirma Vaxholm, flyttstädning Vaxholm, Byggstädning Vaxholm, Kontorsstädning Vaxholm, Butiksstädning Vaxholm skärgårdstädning.

Fyll i vårt kostnadsfria offertformulär nedan:

Ring 0735 66 83 41 eller maila info@stadfirmaplus.se ,  vi är ett lokalt företag på Vaxholm som vuxit och etablerat oss på flera orter.  Vi kan Vaxholm och med egen båt hjälper vi alla människor ute på Vaxholm och dess öar 365 dagar om året.  

Skillnaden mellan oss och andra är att vi hjälper dig hela vägen, med egna målare,  inredare, snickare,  elektriker och rörmokare kan vi fixa allt i ditt hem,  kontor eller fastighet .  Vi kallar det Vaxholm  PLUS.

Nu gör vi det igen! Efter stor efterfrågan och gedigen erfarenhet ger vi oss nu ut i skärgården och hjälper dig med diverser service och städtjänster. 
Vi erbjuder ALLA som bor ute i skärgården skärgårdstädning. Om det inte går någon färja så tar vi vår egna båt. 
Då trycket kommer vara hårt under sommaren rekommenderar vi er att göra en intresseanmälan redan nu helt utan förpliktelser.

Förutom det traditionella städtjänsterna som flyttstädning vaxholm, byggstädning, hemstädning vaxholm och kontorsstädning, erbjuder vi även Skärgårdsstädning och nättidning om man inte kan ta sig ut till dig via färjan då tar vi vår städbåt hem till er. 

Få ett kostnadsfritt prisförslag genom att ringa oss på

Telefon : 0728 43 53 76 

E-post : info@stadfirmaplus.se 

Vi utgår från Rindö båthamn Vaxholm.

 

 

Klicka här för att besöka startsidan stadfirmaplus.se

Eller vår måleridel som är konstmaleri.se

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.